lördag 19 juli 2014

Familjen växer

Elias har fått en syssling till!
Stort grattis till kusin Johannes och hans Hanna som i torsdags fick en liten grabb. Nu finns det alltså fyra småpojkar födda inom ramen av fyra år i släkten, känns som det kommer gå vilt till på släktträffarna framöver!

Första färjeturen för Elias
Igår var vi ute i skärgården och hälsade på svärfar och hans fru.
Tog färjan ut till Styrsö på förmiddagen mötte upp vid deras båt. Passade på att käka lunch i hamnen eftersom Elias hade somnat i vagnen på väg till båten. Sedan bar det av mot Kungsö, en jättemysig natur-ö med sandstrand och klippor. Det blåste i princip ingenting men vi satte segel en liten bit ändå, för känslan, dock gick det ju väldigt långsamt och efter någon timma började jag känna av lite sjösjuka. Har blivit mycket mer känslig för gungande sedan graviditeten tyvärr, men gött var det att ligga och sola en stund på däck.




Affe får ha flytväst på sig för jag litar inte riktigt på hans simförmåga...
Miro gillar båtlivet
När vi lagt ankare vid Kungsö kom ett par vänner till Thomas och Sonja förbi så Marcus, Elias, hundarna och jag passade på o ta gummibåten in till stranden. Hundarna var överlyckliga att få springa av sig lite och jag och Elias svalkade oss i vattnet. Det var hur skönt som helst!
Till ön kommer man bara med privatbåt så det blir aldrig lika mycket folk som på de större öarna. Efter Jorgubbar och glass på båten var det dax att åka hem och eftersom Thomas och Sonja skulle ligga kvar över natten packade vi in hela cirkusen i gummibåten (barnvagn och allt) för att åka till närmsta färje-anknutna ö, Vrångö. Måste nog sett rätt roligt ut med den lilla båten överfull med människor, djur och packning.

Sandstranden på Kungsö är väldigt populär

Marcus badade ifrån båten istället
Göteborgs skärgård är verkligen vackert
Hade en väldigt mysig dag bland öarna, men det tog musten ur oss alla fem. Vi var helt slut när vi kom hem och Elias sov till 8 imorse(!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar