söndag 20 juli 2014

Cirkeln är sluten

Inatt vaknade vi av ett himla liv utifrån. Någon nere på gamla torget hade dragit igång 80-och 90-talets klassiker på högsta volym och det ekade verkligen runt hela området. 
När det är så varmt som det var inatt så måste vi sova med typ alla fönster öppna vilket gjorde att vi inte bara kunde stänga ute oljudet heller.
Tror att det slutade någon gång vid 4-tiden imorse, då hade vi varit vakna i en nästan 2 timmar för att försöka få tag på någon att ringa om det. Försökte med polisen men dom sysslar inte med sånt. Marcus var nere och försökte få kontakt med dem, men icke.. 
Den tanke som slog mig var att nu, nu har man blivit den där vuxne, som stör sig på festande ungdomar (som vi själva var för inte så länge sen) som inte har respekt för andra som försöker sova, som även en söndagmorgon måste gå upp klockan 6 för att en liten påkallar uppmärksamhet. Nu förstår jag varför vuxna klagade på en när man var yngre och bara tyckte att man levde livet, det var dom som va tråkiga. Undrar hur jobbiga vi var egentligen...!?

1 kommentar:

  1. Jag satt och filosoferade till karla vagnen i P4 på jobbet.. Kännde mig svingammal :) o vuxen

    SvaraRadera