tisdag 7 oktober 2014

Helgen

Helgen har varit god, som man säger.
I Lördags eftermiddag åkte vi in till Liseberg en sväng. Hade fått ett par gratisbiljetter av gulliga Linda, som vi såklart var tvungna att använda och detta var ju sista öppna helgen för säsongen.
Jag har inte varit på Liseberg under deras sommarsäsong sedan 2010 tror jag... Ju äldre man blir desto mindre lockar det liksom. Men sen får man barn, och då blir det intressant igen!
För Elias var det lycka bara att komma innanför grindarna. Så mycket folk och konstiga saker att titta på!
Efter lite krångel med kupongmaskinen traskade vi bort mot kaninlandet, med åkattraktioner för de allra minsta. Marcus och Elias åkte en flygplans-grej medans jag agerade fotograf, sedan blev det en tur i Kaninresan innan vi mötte upp Bea och Alex.
Dom hade precis åkt nyaste attraktionen Helix, och mådde jätteilla båda två, så vi bestämde oss för att sitta ner ett tag och gick till Lejonet och Björnen och tog en glass.
Dagen avslutades med en mysig tur i Sagoslottet, Elias vart helt fascinerad av alla lampor därinne.
Kontentan av hela dagen är att man nog ska vänta ett tag till med åkattraktioner för små barn. Elias tyckte det roligaste på hela besöket var att titta på folk och ballongerna, men det var en jättemysig dag.

Kaninresa var roligt
I kö till flygplanen

Fikapaus på Lejonet & Björnen
Ballongen var roligast

Söndagen var rätt lugn. Var hemma och pillade hela förmiddagen, tvättade, bakade ut bullarna, städade och lite sånt. Men efter lunch var alla rätt rastlösa så vi drog upp till skatås för en långpromenad.
Istället för vagn hade vi med en bärstol till Elias. Jag köpte den på nätet för ca en månad sen men vi har inte riktigt haft tillfälle att använda den. Men gud så skönt det var att kunna komma ut i skogen igen utan att behöva tänka på att det ska vara barnvagnsvänligt. Mycket bättre för hundarna också!
Tog med kaffe och nybakade bullar som vi fikade med i en solig slänt, tror faktiskt inte man kan ha det bättre än så här!
När hösten bjuder på sin bästa sida kan man inte annat än njuta
Mycket roligare att åka på pappas rygg än i barnvagnen
Affe gillar också hösten, 
Mammas älskling!
Miro badar året om, även när det är is på sjöarna. Det går inte att stoppa honom!









1 kommentar: