torsdag 18 juni 2009

Myror, grashoppor och nagot obeskrivbart sjo-odjur

Sitter i varmen och kaoset i Patong just nu. Inte den mysigaste platsen pa jorden i mina ogon.. Bara en massa barer, affarer och prostitution. Men idag va vi tvugna att ta oss hit. Ska inhandla lite kak, en presso-kanna till Karl for att vi far bo hos honom och boka flyg till Australien. Kanns bast o gora det sa vi vet att vi kommer ivag.

Och hur hamnade vi har da kan man ju undra.
Landade i Bangkok for en vecka sen idag. Lyckades pallra oss in till stan pa mindre an 100THB (en vanlig taxi brukar ta 500) tack vare lite fantasi o bra bussforbindelser. Blir skont nar dom fixar skytrain till Suvarnabhumi...
Forsta kvallen drog vi till Banglamphu for o traffa vara polare fran sist. Hangde i parken ett tag o agerade publik nar dom breakade. Drog sen till Khao San o fastnade som vanligt me grabbarna utanfor The Club. Kul va de iaf!

De tre foljande dagarna spenderades i Siam med lite shopping, mkt kaffe och Battle of the year (breakdancing) dar nagra av vara boys va med och tavlade. Har aven fatt i oss ett gang val-marinerade myror, skalbaggar och grashoppor.

Drog ner till Phuket i sondags kvall med nattag som vanligt. Gick himla smidigt, fram tills att vi kom till Phuket town och insag att Karl vagrar svara i telefon. Slutade med att vi fick fordriva nastan hela dagen i stan innan Kalle till sist kunde nas, o vi fick tag pa en taxi till Surin.

Senaste dagarna har vi flangt fram o tillbaks mellan Surin och Patong. Festat med Kalles arbetskamrater och gjort oss valkannda i omradet som de enda promenerande manniskorna.
Allt e topp har nere. Lagenheten e gorfin o de regnar lagom mkt varje dag for att nagorlunda halla ner temperaturen. Saknar er darhemma.
Glad midsommar pa er alla!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar